Haber

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı: AK Parti belediyeciliği milletin huzur ve refahını esas alır

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti’nin belediyecilik anlayışının temel amacının milletin huzur ve refahı olduğunu belirterek, “Milletin huzurunu ve refahını merkeze alarak huzurlu bir toplum yapısının inşası için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Toplumun her kesiminin ihtiyaçları var.” söz konusu.

Bakan Göktaş, AK Parti’nin Akyurt’taki seçim koordinasyon merkezini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hayatında belediyenin ayrı bir yeri olduğunu ve “İstanbul benim aşkımdır” dediğini hatırlatan Göktaş, tüm belediye başkanlarının bu sevgiyi örnek aldığını söyledi.

AK Parti belediyeciliğinin artık marka haline geldiğini kaydeden Göktaş, Türkiye’de gerçek belediyeciliğin AK Parti belediyeciliği olduğunu ancak Ankara’nın son 5 yılda temel belediyecilik hizmetlerinden mahrum kaldığını belirtti.

“Ankara’yı gerçek belediyecilikle yeniden tanıştıracağız”

31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçimleri’nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’la yeni bir sayfa açacaklarını belirten Göktaş, Ankara’yı yeniden gerçek belediyecilikle buluşturacaklarını kaydetti.

AK Parti’nin seçim manifestosunda yer alan “Duyarlı ve Kapsayıcı Sosyal Belediyecilik” başlığının Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın görev alanına girdiğine dikkat çeken Göktaş, “AK Parti’nin 22 yıllık iktidarında temel amaç, Belediyecilik anlayışımızın temelinde milletimizin huzuru ve refahı olmuştur. Toplumun her kesiminin ihtiyaçlarına odaklanarak huzura kavuştuk.” “Sosyal bir yapı oluşturmak için çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Güçlü bir bakış açısı ve sağduyulu yönetim anlayışıyla kadınların karar alma sistemlerine katılımına önem verdiklerini vurgulayan Göktaş, kadın belediye başkanının bulunduğu bir ilçe olan Akyurt’un kendileri için değerli olduğunu ve mevcut belediye başkanının gece gündüz fedakarca çalıştığını söyledi.

Ziyaret öncesinde Akyurt Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen “İş Hayatında Kadınlar” programında esnaflarla bir araya gelen Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, kendisinin de bir esnaf kızı olduğunu belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu