Haber

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Murat Kurum, seçim faaliyetleri kapsamında Çekmeköy’de vatandaşlarla buluştu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Murat Kurum, seçim faaliyetleri kapsamında Çekmeköy’de vatandaşlarla buluştu. Program öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kurum, “Milletimizin ne sorunu varsa onun takipçisi olacağız. Bu anlamda milletimizi başıboş bırakmayacağız. Daima el ele olacağız, daima kalp kalbe olacağız” dedi. Dün Tuzla’daki kardeşlerimizle bu toplantıyı gerçekleştirdik. 25 yıllık iş hayatımızda, iş ahlakımızda milletimize söz verdiğimiz sözleri kullanmaya gayret ettik. Bugüne kadar nerede afet, su baskını varsa oradayız. Gittik milletimize bir söz verdik, “Sözümüzü tuttuk” dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında Çekmeköy’de düzenlenen Hamsi Festivali’nde vatandaşlarla buluştu. Kurum, balık ve ekmek tezgahını devralarak vatandaşlara balık ve ekmek dağıttı. Kurum, program öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

TÜM İSTANBUL’UN OYLARINI İSTİYORUZ

DEM Partisi’nin İstanbul’da aday göstermesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Kurum, “Başta da söyledik, şimdi de söylüyoruz.” Kimin kiminle ittifak yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Bugün Çekmeköy’deyiz ve coşkuyu görüyorsunuz. Çekmeköy ’31 Mart’a hazırız’ ne diyor? Çekmeköy, İstanbul’da değişimi büyük bir heyecanla istiyor. Bu motivasyonla gittiğimiz her ilçede bu kardeşliği görüyoruz. Bu yüzden kimin kiminle ittifak kurduğu umurumuzda değil. Biz tüm İstanbul için oy vermeye hazırız. İstanbul’da yaşayan her kardeşimizin oyunu talep ediyoruz. İnşallah hep birlikte kazanacağız. Bu bir gençlik hareketi olacak, kadınlarımızın bir hareketi olacak. 31 Mart’ta hep birlikte kazanacağız. Bunu arzu ediyoruz. İstanbul’un ve İstanbul’un sorunlarıyla ilgileneceğiz. söz konusu.

MİLLETİMİZE SÖZ VERDİĞİMİZ SÖZÜ, BU SÖZLERİ KULLANMAYA ÇALIŞTIK.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Murat Kurum, TOKİ mağdurlarıyla ilgili soruyu şöyle yanıtladı: Biz her zaman şunu söyledik; Bir sorun varsa sorundan kaçmayacağız. Sorun nerede ise biz orada olacağız. Çözüm için orada olacağız. Dün yine arkadaşlarımızla buluştuk. TOKİ’den sosyal konut alan ve hak kazanan arkadaşlarımızla bir araya geldik. Onları dinledik. Onlar masanın bir tarafında, biz ise diğer tarafındaydık. Tıpkı masa etrafında istişarede bulunduğumuz gibi. Onlar için bir şeyler yapmaya çalıştık. TOKİ’mize teşekkür ediyorum. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımıza teşekkür ediyorum. Onlar da kardeşlerimize gerekli her türlü desteği vermek için çaba gösterdiler. Dün moralli bir şekilde ayrıldığımızı düşünüyorum. En azından onlarla birlikte olmak için çaba harcadım. Dünkü görüntülere baktığımızda muhtemelen daha önce sosyal medyada görmüş olduğunuz bir algı oluşturmaya çalışan görüntülerle samimiyeti ve kardeşliği gördük. Milletimizin ne sorunu varsa onun takipçisi olacağız. Sorunu bırakmayacağız, kaçmayacağız. Milletimizi bu anlamda başıboş bırakmayacağız. Her zaman el ele, her zaman kalp kalbe olacağız. Dün Tuzla’daki kardeşlerimizle bu toplantıyı gerçekleştirdik. 25 yıllık iş hayatımızda ve iş ahlakımızda milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmeye gayret ettik. Şu ana kadar nerede bir afet, bir su baskını yaşandıysa oraya gittik, milletimize bir söz verdik. Biz sözümüzü tuttuk. Dün Tuzla’daki kardeşlerimizle birebir anlayışla bir araya geldik. Oturduk istişare ettik ve yapılabilecek iyileştirme var mı, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek çalışmalar var mı diye sorduk. Biz de bu anlayışı ortaya koyduk ve mutlu bir şekilde ayrıldık. Tuzla’nın ve İstanbul’un her köşesindeki kardeşlerimizin mutluluğu bizi sevindiriyor. “Onların sevincine ortak oluyoruz” sözleriyle yanıt verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu