Ekonomi

Avrupa’nın en büyük sektör buluşmasına Türkiye damgası

Türkiye’den baskı sektörü temsilcileri, Avrupa’nın en büyük sektör buluşması olan FESPA Global Print Expo 2023’te en yeni iş ve hizmetlerini sergileyecek. 23-26 Mayıs tarihlerinde Münih’te düzenlenecek fuarda Türkiye’den matbaa, tabela ekipmanları ve malzemeleri üreten 20’den fazla firma FESPA Global Print Expo ve European Sign Expo’ya katılarak ihracatlarını artıracak.

Avrupa’nın ve dünyanın en büyük baskı fuarı olan FESPA Global Print Expo 2023, şubeyi 23-26 Mayıs tarihleri ​​arasında Almanya’nın Münih kentinde gün ışığına çıkarıyor. Endüstriyel reklamcılık fuarı European Sign Expo’nun da yer aldığı FESPA Global Print Expo’ya Türkiye’den firmalar da katılmaya hazırlanıyor. Türkiye’den matbaa ve tabela ekipman ve malzemeleri üreten 20’den fazla firma, her iki etkinlikte de yeni işbirlikleriyle ihracat hacimlerini artırmayı hedefliyor.

  Türkiye’den firmaların prömiyeri

Bu yıl Türkiye’den katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği FESPA Global Print Expo 2023, ‘Yeni Perspektifler’ sloganıyla katılımcıları büyüme fırsatını değerlendirmeye davet ediyor. FESPA Global Print Expo ve European Sign Expo 2023’te 330’dan fazla katılımcı dijital, serigrafi, tekstil baskı ve tabela uygulamalarına yönelik yeniliklerini ziyaretçilere sunacak.

Admiral Alüminyum, Bilsan Bayrak, Canapa Kağıt, Çağdaş Kağıt, EmirTrans Kağıt, Ese Reklam, Ledu, Liteks, Lion Group (Bizce Neon), Luster, Ores Display, Plastfit, Remifol, Seçil’den matbaa ve endüstriyel reklam ekipman ve malzemeleri üreten Türkiye Bayrak, Smile Sign, Soletex, Som A.Ş., Cute Reklam, Teknika Teknik Dokuma, Textilbox, Toyopan, Trujet ve Ues Makina çözümlerini sergileyecek.

FESPA Global Print Expo’ya ilk kez katılacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten EmirTrans Kağıt sahibi Aykon Yılmaz, “Ürün gamımızda ince kağıtlara ağırlık verdik. 25-45 gram arasında değişen kağıt çeşitlerimizin dünya prömiyerini fuarda yapacağız” dedi.

Uzmanlar anlatacak

FESPA Global Print Expo kapsamında fuar boyunca özel etkinlikler de düzenlenecek. Kişiselleştirmeye yönelik çalışma ve analizlerden oluşan bir deneyimsel vitrin, fuar ziyaretçilerine açık bir stant alanı çevresinde sunulacak. Kişiselleştirme Deneyimi konferansında 50’den fazla uzman konuşmacı yer alacak ve kişiselleştirilmiş sadakat pazarlaması, spor giyim ve moda kişiselleştirme, ısmarlama iç mekanlar ve kişiselleştirilmiş paketlemeye adanmış bireysel içerik akışları yer alacak.

Yılın en iyileri ödüllendirilecek

Ayrıca FESPA Ödülleri yılın en iyi uygulamalarını ortaya çıkaracak. FESPA Ödülleri, baskı ve tabela dünyasında endüstri standartlarının belirlendiği ve en iyi matbaacıların yeteneklerini, katkılarını ve yaratıcılıklarını sergilediği yer olarak tanınan tek bağımsız baskı endüstrisi ödülü olarak kabul edilmektedir. Folyo kaplama alanında en güzel kesimleri bulmak için World Wrap Masters yarışması da düzenlenecek. World Wrap Masters Europe 2023’te eğitim atölyeleri, gösteriler ve yarış yer alacak. 7. yılına giren Printeriors 2023 kapsamında, baskı alanında teknoloji ve iç dekorasyonun nasıl birleştiği sergilenecek.

FESPA Global Print Expo’ya ücretsiz katılmak isteyen firmalar, FESPA’nın Türkiye temsilcisi ARED ile iletişime geçerek bölgenin en büyük baskı dünyası fuarında yer alabilirler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu