Haber

BİM CEO’su Galip Aykaç’ı yayınladığı videoyla tehdit etti: Sen kimsin? Ekmeğinizi keseceğim!

Zincir marketlerden BİM’in CEO’su, fiyat artışları nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sert sözleriyle, Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ise “Bağlantının ve bağlantının olduğuna inanıyoruz” sözleriyle hedef gösterildi. Sürekli para toplayan zincir marketlerin FETÖ ile bağlantısı dikkatle araştırılmalıdır” dedi. Galip Aykaç’ın açıklamaları gündemdeki yerini koruyor.

EKMEK ÜRETİCİLERİ FEDERASYONU’NDAN GALIP AYKAÇ’A TEPKİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Fahiş fiyatlar konusunun gündemde olmasının nedeni yüksek enflasyon. Biz dünyanın biraz daha farklı bir şekilde ulaşmaya çalıştığı bir enflasyon görüyoruz. Burada aslında bir maliyet enflasyonu var. Üretimde.Maliyet enflasyonuna odaklanmadığımız sürece bu konuşmalar spekülatiftir.İşletmelerimizin çoğu israf ediyor,karlar gidiyor.Onun marjı yüzde 0-4 arasında.Beklemiyoruz. BİM’e ceza yok. Kendi kendimize yeteceksek birçok konuda dışa bağımlılığı azaltmalıyız. Tarımı geliştirip hayvancılığı artırmalıyız.” Parti liderlerine söyleyeceklerimiz var. Bu ülkenin güzel insanları sizin yalanlarınıza hiçbir şekilde saygı duymadı.”

“RESMİ OLARAK İKİ GÜNLÜK DELİ OLDUK”

Kavuncu, yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kimseye kaptırmayacağız, böyle 3-5 kansız, mağrur insanı genel liderimiz aleyhine söz söyletecek bir sûrette de kimseyi kabul etmeyeceğiz, bunu herkes bilsin. İki gün boyunca. , bütün teşkilatlarımız, arkadaşlarımız, sanayicilerimiz, üreticilerimiz çıldırmış, kimsiniz siz!

“SİZLERDEN HIZLI BİR AÇIKLAMA VE RANDEVU İSTİYORUZ”

Bebeğim, paranın gücüyle hiçliğin ortasına geldin ve bu milletin sırtında para kazanıyorsun ve sonra geri dönüp hayatını vatanına ve milletine adadın, biz de Murat Kavuncu ve onun gibi onların arasındayız. grup. Gece gündüz 24 saat canımız ve kanımızla çalışıyoruz. Devletimiz için, ülkemiz için, milletimiz için, bayrağımız için ve biz Türkiye’ye daha fazla değer katalım diye, ülke üretimini aşsın diye… Buraya kalkın, bize hak verin, siz koyun. mailde. Seni ahbaplarınla, o mağazalardan alıp onları aldığın yere koyacağız. Ve sizden hızlı bir açıklama ve özür bekliyoruz.

“SİZİ HER YERDE BOYKOTUYORUZ”

Sektörde aynı alanda faaliyet gösteren büyük bir grubuz. Ben de tüm BİM mağazalarında ekmeğini keseceğim! Sizi her yerde boykot edeceğiz. Bu gücün çoğuna sahibiz ve yüzbinlerle birlikte yürüyoruz. Galip Aykaç’ı ve ona açıklama yaptıran işbirlikçilerini, uluslararası ve küresel güçlerle işbirlikçilerini anlatıyorum. Cumhurbaşkanımıza da Devlet Bahçeli’ye de kimsenin yedirmesine izin vermeyeceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu