Haber

Cumhuriyetin 100. Yılı Kros Yarışması Pazaryeri’nde yapıldı

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi’nde Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında İlçe Gençlik ve SporMüdürlüğün düzenlediği Cumhuriyet 100. Yıl Kros Yarışı’nda öğrenciler birincilik için ter dökerken, yarışmayı kazanarak sıralamaya giren öğrencilere bisiklet hediye edildi.

Pazaryeri İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü, satranç turnuvası ve kros müsabakası düzenlendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama programı kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, kros yarışmasında dereceye giren öğrencilere verilecek bisikletlerin hazır olduğunu belirterek, “Gençlerimiz Türkiye’nin yüzyılına koşuyor.”

Başkan Tekin, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına Gençler spor Bölge Müdürlüğümüzce atletizm kros müsabakaları düzenlendi. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak hem Gençlik Spor Müdürlüğümüz hem de Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği tüm yarışmalarda ilk üçe giren çocuklarımız ve gençlerimiz için bisiklet hazırladık. “Bütün gençlerimizi tebrik ediyorum” dedi. – BİLECİK

kazimkarabekir-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu