Haber

Depremde hayatını kaybeden 10 kişinin cenazeleri memleketleri Ordu’ya getirildi.

KAHRAMANMARAŞ merkezli 10 ilde yıkıma neden olan depremde hayatını kaybeden 10 kişinin cenazeleri toprağa verilmek üzere memleketleri Ordu’ya getirildi. .

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremde yıkılan binalarda arama kurtarma çalışması yapılırken, enkaz altından çıkarılan cesetler ise gönderilmeye başlandı. memleketleri. Kahramanmaraş, İskenderun ve Adıyaman’da hayatını kaybeden Ordu nüfusuna kayıtlı 10 kişi cenaze taşıma aracıyla kente getirildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Cenaze ve Mezarlık Müdürlüğü’ndeki benzinliğe getirilen cenazeler yakınları tarafından teslim alındı.

5 KİŞİLİK AİLE ÖLDÜ. Kahramanmaraş’ta akrabalarını ziyarete giden Ahmet Öngören, eşi Dursiye, kızları Nazlı Su, oğulları Emirhan ve Eren depremde enkaz altında yaşamını yitirdi. 5 kişilik ailenin cansız bedenleri gruplar halinde enkazdan çıkarıldı. Öngören ailesi yarın Ordu’nun Ünye ilçesinde toprağa verilecek. Ordu’nun Gürgentepe ilçesi nüfusuna kayıtlı Taliye Topçu ve Ozan Koç da Kahramanmaraş’ta depreme yakalandı. Enkaz altında öğretmeninin kızının yanına giden Taliye Topçu ile otelde çalışan Ozan Koç’un cansız bedenleri bulundu. Topçu ve Koç’un cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı. Kahramanmaraş’ta öğretmenlik yapan Reyhan Şen ile İskenderun’da görev yapan İmdat Çilci de deprem nedeniyle enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Şen ve Çilci’nin cenazeleri de Ordu’ya getirildi. Şen ve Çilci, Korgan ve Gürgentepe semtlerinde toprağa verilecek. 2. KIZ 3 AY ÖNCE DOĞDU

Adıyaman’da diş teknisyeni olarak çalışan Ulubey ilçesi nüfusuna kayıtlı Mehmet Zafer enkaz altında yaşamını yitirdi. Zafer’in ikinci kızının yaklaşık 3 ay önce dünyaya geldiği, doğum nedeniyle eşi ve çocuklarının Ordu’da olduğu öğrenildi.

demrehaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu