Haber

Devlet Bahçeli grup toplantısında Ahbap’a ağır sözler yükledi! Haluk Levent’ten yanıt gecikmedi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden olurken, 30 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği bölgelerde arama kurtarma çalışmaları 9’uncu gününde hız kesmeden devam ediyor.

“BÖYLE YIKICI AFETLERLE BAŞA ÇIKMAK KOLAY DEĞİL”

Partisinin kümelenme toplantısında Türkiye’nin yaşadığı felakete ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, şu ifadeleri kullandı; “Afetin boyutu yüksek olunca arama kurtarma çalışmalarında ister istemez eksiklikler oluyor. Dünyanın neresinde olursa olsun böylesine yıkıcı bir afetle baş etmek kolay değil. Gelmedi demek çok yıkıcı. yetişemedi.Ön hükümlülerin zihniyetinden tiksindik.Yapılan işi sulandırmaya çalışan dolandırıcıları biliyor ve görüyoruz, nefesimizin ensemizde olduğunu biliyoruz.

“GERİMİZE YAKIN KENELERLE HESAPLAYACAĞIZ”

Baraj patladıktan sonra afet bölgesinde hizmet edenler ne? Devletin yapamadığı ne varsa Ahbaplara, Babalacılara düştü. Bu dolandırıcılar artık Türk televizyonlarında yer almamalı. Devleti aciz gösterircesine sosyal medyaya akın edenler kolunu kestiklerinin ne zaman farkına varacaklar? AFAD aracılığıyla yardım ve takviye yapılması en sağlıklı yoldur. Felaket günlerini parlaklaştır dergi Bunu özne haline getirenler insanlıktan mahrumdur. Birinin dışarı çıkıp şöhret araması ahlaksızlıktır. Enkazlarımızdan birini çıkaralım, işte o zaman sırtımıza yapışan kenelerle hesaplaşacağız.”

HALUK LEVENT’TEN BAHÇELİ’YE JET TEPKİ

Bahçeli’nin zehirli pınarla ilgili açıklamalarına Twitter hesabından yaptığı canlı yayında yanıt veren sanatçı Haluk Levent, MHP’li milletvekillerinin Ahbap’ın kurduğu çadır kente yaptığı ziyarete ait görüntüleri paylaşarak, “MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete geldi. Daha dün Sayın Devlet Bahçeli’nin danışmanlarının onu yanılttığını düşünüyorum, “Devletin kurumlarıyla çalışıyorum ve bunu her gün yazıyorum. Aslında kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu