Haber

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vaha Seçer, Halkkent Mahallesi’ndeki pazar yerini ziyaret etti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vaha Seçer, Toroslar İlçesi Halkkent Mahallesi’ndeki pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Pazar ziyaretinde Başkan Seçer’e, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, Meclis üyeleri, CHP parti yöneticileri, Halkkent İlçe Başkanı Mehmet Çetin ile Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları eşlik etti.

Pazar ziyaretinde vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Seçer, esnafa ‘Hayırlı işler’, vatandaşlara da ‘Hayırlı alışverişler’ diledi. Vatandaşlar Seçer’i görünce çok mutlu olduklarını belirterek, Seçer’le bol bol fotoğraf çektirdi. Ziyarette vatandaşların ve esnafın taleplerini tek tek dinleyen ve çalışma arkadaşlarına gerekli notları aldıran Seçer, vatandaşların talepleri ile de yakından ilgilendi.

Seçer, vatandaşların Büyükşehir Belediyesi ile ilgili istek ve önerilerini hızlı bir şekilde Alo 185 Teksin’e iletebileceklerini söyledi. Vatandaşlar hizmetlerden dolayı Seçer’e teşekkür ederken, talepleri için de “Yapabiliyorsan yaparsın Başkanım” dedi. Vatandaşlarla bol bol sohbet eden Seçer, Mersin için gece gündüz çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

HALKKENTLİLERDEN Seçer’e TAM DESTEK

Ziyarette Seçer’i çok sevdiklerini ifade eden pazar esnafı, “Geçen seçimde de destek verdik, bu seçimde de destek vereceğiz” dedi. Vatandaşlar da yaklaşan yerel seçimlerde Seçer’e başarılar dileyerek destek vereceklerini belirtti. Özellikle gençler ve çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Seçer, ziyaret boyunca “En büyük başkan, cumhurbaşkanımızdır” sloganıyla karşılandı. Vatandaşlardan biri Seçer’e “Umarım yine kazanırsın” derken, Seçer de “Sağolun” cevabını verdi.

Pazar gezisinde Büyükşehir Belediyesi’nin özel gereksinimli bireyler için hizmete sunduğu Otizm Merkezi’ne de teşekkür eden bir vatandaş, çocuğunun merkeze gitmesinden memnun olduğunu ve çocuğunun büyük bir keyifle gittiğini söyledi. Seçer, hizmetlerin bu yönde devam edeceğini de söyledi.

Ziyarette Büyükşehir çalışanları çocuklara market poşeti, mutfak önlüğü, Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini içeren tanıtım broşürleri ve oyuncaklar dağıttı.

Seçer, pazarı gezdikten sonra bir vatandaşın daveti üzerine onları görmezden gelerek evlerini ziyaret etti. Seçer daha sonra Halkkent Mahalle Muhtarlığı’na giderek mahalle muhtarı Mehmet Çetin ile sohbet etti.

haber-yalihuyuk.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu