Haber

Nazar Değdi! İlişkileriyle Olay Olan Merve Boluğur ve Mert Aydın Çiftinin Boşanma İddiası Gündem Oldu

Ekim ayında dünya konutuna giren Merve Boluğur ve Mert Aydın çifti yaptıkları paylaşımlarla ve açıklamalarıyla sık sık gündeme düşen isimler ortasında yer alıyor. Aşklarını dolu dizgin yaşayan ünlü çiftten hayranlarını üzen bir haber geldi. Bir müddettir meskenleri ayırdıkları söylenen Aydın ve Boluğur çiftinin boşanacakları sav edildi. Gelin tüm ayrıntılara birlikte bakalım…

Aşklarıyla magazin dünyasına bomba üzere düşen Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturarak bir ömür uzunluğu mutluluğa evet demişlerdi hatırlarsınız ki.

Ali Fuat Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğünde Merve Boluğur’un gelinliğinden Mert Aydın’ın arkadaşlarının açtığı şarkıya kadar her şey ses getirmişti.

Düğünleri kadar evliliklerinden sonra da konuşulmaya devam eden ünlü çift aşklarını sosyal medyada yaşamaktan çekinmiyordu.

Fakat bir süredir Merve Boluğur’un eşiyle paylaşım yapmaması, yüzüksüz fotoğraf atması ve geçtiğimiz gün bir takipçisine verdiği göndermeli yanıt ayrılık savlarını da beraberinde getirmişti.

İddiaların akabinde iki taraftan da karşılık gelmezken Merve Boluğur’un baba evine döndüğü konuşulmaya başlandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine nazaran çift bir mühlet evvel konutları ayırdı. Boluğur’la fikir ayrılığına düşen Aydın avukatına talimat vererek boşanma süreçlerini başlattı.

Aydın ve Boluğur çiftinden şimdi bir açıklama gelmedi. Sizce argümanlar gerçek mu? Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu