Haber

Nişanlısıyla yol kenarında başından vurulan Zülfiye de kurtarılamadı.

ADANA’da Abdülsamet Kocaman (27) ile yol kenarında tabancayla başından vurulan Zülfiye Dopoğlu (24) kurtarılamadı. Kocaman ve Dopoğlu’nun nişanlı olduğu ortaya çıktı, genç kız 2 gün önce nişanlısının yanına kaçtı. Olayla ilgili olarak Zülfiye Dopoğlu’nun babası Mehmet Dopoğlu (49) gözaltına alındı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Çukurova ilçesine bağlı Örcün Mahallesi’nde meydana geldi. Yol kenarında hareketsiz yatan 2 kişiyi görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekibi yerde yatan Abdülsamet Kocaman’ın başından vurularak öldürüldüğünü, yanındaki Zülfiye Dopoğlu’nun ise ağır yaralandığını tespit etti. Dopoğlu, ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Zülfiye Dopoğlu, bugün doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Polisin yaptığı soruşturmada Zülfiye Dopoğlu ile Abdülsamet Kocaman’ın nişanlı olduğu, genç kızın olaydan 2 gün önce nişanlısının yanına kaçtığı belirlendi. Polis, olay yerine giderken güvenlik kameralarını incelerken, bir otomobilin hızla hareket ettiğini belirledi. Otomobilin Dopoğlu’nun babası Mehmet Dopoğlu’na ait olduğu belirlendi. Bunun üzerine polis, Sarıçam ilçesindeki evine düzenlediği baskında Mehmet Dopoğlu’nu gözaltına aldı.

Mehmet Dopoğlu’nun emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

bucakhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu