Teknoloji

Orijinal Red Dead Redemption, Nintendo Switch ve PlayStation 4 & 5’e Geliyor! (Yeniden Düzenlenmiş veya Herhangi Bir Şey Yok)

Uzun zamandır beklediğimiz haber Rockstar Games’ten geldi. Kırmızı Ölü Kefaret Serinin ilk oyununun modern sistemlere geleceği resmi olarak açıklandı. Ama bir de hayal kırıklığı yaratan tarafı var: Hala PC’ye gelmeyecek, Remastered olmayacak. En azından şimdilik…

Rockstar Games tarafından paylaşılan resmi duyuruya göre Red Dead Redemption, Nintendo Switch ve PlayStation 4 için 17 Ağustos’ta piyasaya sürülecek.Oyun 2004 yılında Xbox ve PlayStation 2 için piyasaya sürüldü.

Geriye dönük olarak PlayStation 5’te oynanacak!

Oyunun yeni konsollarla uyumlu hale getirilmesi Double Eleven Studios tarafından üstlenildi. Şimdiye kadar PlayStation 4 veya 5’te ilk Red Dead Redemption’ı oynayamamış olan oyuncular artık bu oyunu tatma fırsatı yakalayacaklar.

Oyun, geriye dönük uyumluluk özelliği sayesinde PlayStation 5’te çalışacak. Microsoft’un Xbox oyun konsolları zaten desteklediğinden Xbox tarafında rastgele bir yenilik olmayacak.Nintendo Switch kullanıcıları bu oyuna ilk kez sahip olacak.

Ek bir paket de mevcut olacak!

Red Dead Redemption’ın Nintendo Switch ve PlayStation 4 sürümleri, ” Ölümsüz kabus ” benzetme paketini de içerecektir. Bu hikayede karakterimiz Marston, bir zombi salgınından sağ kurtulmaya ve çare bulmaya çalışacak.

Ayrıca oyunun yeni versiyonu ile birlikte 7 dil takviyesi de oyuncuların beğenisine sunulacak. Bu diller Basitleştirilmiş ve Klasik Çince, Korece, Lehçe, Brezilya Portekizcesi, Rusça ve Latin Amerika İspanyolcası olacaktır.

Red Dead Redemption fiyatı:

Red Dead Redemption ve Undead Nightmare’in yer aldığı oyun, Nintendo Switch ve PlayStation Store’da mevcut. 49,99 dolardan satın alınabilir. Oyunun mağazalara ne zaman ekleneceği şu an için kesinlik kazanmasa da fiziksel olarak 13 Ekim’den itibaren satışa çıkacak.

Oyunun Türkiye fiyatı henüz belirlenmedi. Oyunun PlayStation sayfasına buradan, Nintendo Switch sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

gulyaliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu