Haber

Selen Görgüzel’den ‘Nasılsa Parasını Verelim, Sus’ Diyen Aslı Zen’e Sert Tepki!

Hamdi Alkan’ın eski eşi oyuncu Selen Görgüzel sık sık gündem oluyor. Bir dönem şarkıcılık da yapan Görgüzel’in sahne performansları birçok ünlü tarafından eleştiriliyor. Geçtiğimiz haftalarda sahnede Kayahan’ın Seni Versin Ellere şarkısını seslendirdi. Şarkıcı Aslı Zen bu performansı sert sözlerle eleştirdi. Selen Görgüzel, kendisini eleştiren sanatçıya tepki gösterdi.

Son dönemde magazin gündeminden düşmeyen isimlerden biri de Hamdi Alkan’ın eski eşi Selen Görgüzel.

Oyuncu kimliğiyle tanınan Görgüzel bir süredir şarkı söylüyor ve sahne performansları çok konuşuluyor.

Geçtiğimiz haftalarda sahnede Kayahan’ın Seni Versinler Ellere şarkısını seslendirmiş ve çok sayıda kişiden tepki almıştı.

Işın Karaca’nın ardından 2. Sayfa programına konuk olarak katılan Aslı Zen, ünlü ismin performansıyla ilgili “Peki parasını verelim de söylemesin” dedi.

Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde görüntülenen ünlü isim, Aslı Zen hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Görgüzel “O kadar parası var mıydı? Kimsenin böyle bir şeye gücü yetmez. 75 yaşına kadar çalışmayı planlıyorum. O yaşa kadar yaptığım işe göre biraz indirim yapsak 100 milyon TL verse ben yaparım” sözümü bırak.” dedi.

Ayrıca Aslı Zen’in “Aslında güzel bir ses sanatçısı olduğumu düşünüyorum. Şarkıyı doğru söylüyorum. Oyunculuktan aslında diyaframımı ve sesimi kullanabiliyorum, eğitim alıyorum. Bazen küsebileceğiniz durumlar oluyor. Beyonce olabilir 3 saate yakın performans gösterip de düzelmemiş.Teknikleri var,grupları var,çılgınlıklar yapıyorlar.İleride bütçemi güçlendirebildiğimde bu fark ortaya çıkacak.Bunlar işin doğasında olan şeyleri çok ciddiye almam ve kendimden eminim.”

Röportaj sırasında muhabirler Görgüzel’e “Açık hava konseri yapmak ister misiniz?” Ünlü isim, “Ben haddimi bilen biriyim, konser için henüz çok erken” dedi.

Röportajın sonunda kendisini eleştiren Aslı Zen için “Urla’da inekler sağmaya devam etsin” dedi.

haber-reyhanli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu