Teknoloji

YouTube Premium’un ardından Google One da 100 Milyon Abone Eşiğini Aştı

Drive uygulaması gibi sadece depolama alanı sunmak yerine farklı avantajlar da getiriyor. Google One Modelin tanıtımını yapan şirket, yapay zeka gibi yeniliklerle donatılarak kullanıcılarına VPN ve güvenlik açısından ileri düzey bir deneyim sunuyor. Sıradan işlerinin özünde abonelik yoluyla gelir elde etmek isteyenler GoogleAyrıca Drive gibi hizmetlere de kullanıcıları zor durumda bırakacak kısıtlamalar getirdi.

Sonuç olarak bunlar aracılığıyla kullanıcıları Google One aboneliğine çekmek istiyor. Bu konuda şaşırtıcı derecede başarılı olduğunu görebiliyoruz. Çünkü Google CEO’su Sundar PichaiX hesabı üzerinden yapılan duyuruda Google One abonesi olan kişi sayısı açıklandı 100 milyonu aştısöylenmiş.

Bu sayıya daha önce YouTube Premium ve YouTube Music’in birleşimiyle ulaşılmıştı.

100 milyon Google One Abonenize ulaştık! Dün başlatılan ve Gemini Advanced ile Dokümanlar ve Gmail gibi hizmetlerde Gemini’nin kullanılmasına olanak tanıyan yapay zeka premium planımızla bu ivmeyi artırmayı bekliyoruz.

Pichai’den bahsedildi Yapay Zeka Premium plan, 2 TB depolama alanını, Gemini Advanced’i, Gemini’yi Gmail ve Dokümanlar’da kullanma olanağını (çok yakında) ve Premium planın diğer tüm avantajlarını içerir. Bu avantajların arasında 5 kişiyle paylaşım imkanı, Workspace Premium özellikleri, Dark web izleme, fotoğraf düzenleme özellikleri gibi artılar da yer alıyor. Şimdiki AI Premium planı fiyatı 2 ay boyunca 0 TL . Ancak ayda 2 ay sonra 719,99 TLoluyor.

Premium’u da derecelendirmek istiyorsanız bunu da yapın 3 ay boyunca 12,99 TL . Daha sonrasında 49,99TLoluyor.

Google One’ı kullanıyor musunuz? Cevabınız evet ise hizmetle ilgili deneyiminizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu