Haber

Futbolcu Achraf Hakimi’nin Boşanma Davası Açan Eşine Nafaka Ödememek İçin Kullandığı Yöntem Pes Ettirecek!

Achraf Hakimi hakkında mart ayında tecavüz soruşturması açılmış ve eşi Hiba Abouk bu gelişmenin ardından futbolcuyla ayrılma girişimlerine başlamıştı. PSG’nin Faslı futbolcusu Achraf Hakimi’den ayrılmak isteyen Hiba Abouk, boşanma davası açtı. Achraf Hakim boşanmak için mal varlığının yarısını talep etmesine rağmen futbolcunun mal varlığı olmadığı ortaya çıktı.

Gelin detaylara birlikte bakalım.

Achraf Hakimi, 24 yaşındaki bir kadına tecavüz etmekle suçlandıktan sonra kocası boşanma davası açtı.

Fransız savcıları, Paris Saint-Germain’in yıldız futbolcusu Achraf Hakimi hakkında bir kadına tecavüz suçlamasıyla soruşturma başlatıldığını resmen duyurdu.

Boşanma davasında ilginç bir olay yaşandı. Hiba Abouk, mal varlığının yarısını talep etti, ancak Achraf Hakimi’nin üzerinde hiçbir şeyi olmadığı ortaya çıktı.

Tüm mal varlığını annesi Sadia Mouth’a devrettiği için Achraf Hakimi’de hiçbir şey görünmüyor. Uzun zamandır tüm servetini annesinin üzerinde taşımaya başlayan futbolcu adeta beş parasız…

Faslı futbolcu, Fransız kulübünden kesintiler dahil yıllık 12 milyon euronun üzerinde maaş alıyor.

Oyuncu Hiba Abouk’un Instagram’da 1,6 milyon takipçisi var. Hiba Abouk’u Sergio Ramos, Ronaldo ve Mbappe gibi süper yıldızları olan kişiler takip ediyor.

Bakalım bu boşanma davası nasıl sonuçlanacak…

nazimiyehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu