Ekonomi

GE HealthCare 13 milyon hissenin ikincil arzını duyurdu

CHICAGO – Tıbbi teknoloji ve teşhis alanında önde gelen bir oyuncu olan GE HealthCare (NASDAQ:GEHC) Technologies Inc. (NASDAQ:GEHC), 13 milyon adet adi hisse senedinin ikincil halka arzını başlattı. Özellikle, şirketin kendisi herhangi bir hisse satmayacak veya bu işlemden gelir elde etmeyecek.

Arzın kapanışından önce General Electric Company’nin (GE) Morgan Stanley & Co. iştiraki Morgan Stanley Bank, N.A. ile bir borç-özkaynak takası yapması bekleniyor. LLC’nin iştiraki olan Morgan Stanley Bank N.A. ile bir borç-özkaynak takası yapması bekleniyor. Bu takas sonrasında Morgan Stanley & Co. LLC, satın alınan GE HealthCare hisselerini sigortacıya satmayı planlamaktadır.

Underwriter’a, kullanılması halinde 28 Mart 2024 tarihine kadar ödenecek olan ilave hisse satın alma opsiyonu tanınmıştır. Morgan Stanley, hisselerin Nasdaq Borsası’nda, tezgah üstü piyasada veya pazarlıklı işlemler yoluyla satılmasını teklif ederek, arz için tek kayıt yöneticisi olarak hizmet veriyor.

Yatırımcılar, bir izahname de içeren arz belgelerine SEC’in EDGAR veri tabanı üzerinden veya doğrudan Morgan Stanley & Co. LLC’DEN TEMIN EDEBILIRLER. Bu basın bülteninin, bu tür bir teklifin yasadışı olacağı herhangi bir eyalet veya yargı alanında menkul kıymetleri satmak için bir teklif veya satın almak için bir teklif talebi teşkil etmediğini belirtmek önemlidir.

Sağlık sektörüne yüzyılı aşkın süredir hizmet veren GE HealthCare, entegre çözüm ve hizmetleriyle hastanelerin verimliliğini ve klinisyenlerin etkinliğini artırmayı hedefliyor. Şirket, 51.000 çalışanı ile 19,6 milyar dolarlık bir işletme olarak kişiselleştirilmiş ve bağlantılı bakımı geliştirmeye odaklanmaktadır.

Yatırımcılar, bu bültenin, teklifin büyüklüğü, zamanlaması ve sonuçlarıyla ilgili olanlar da dahil olmak üzere riskler ve belirsizlikler içeren ileriye dönük ifadeler içerdiği konusunda uyarılmaktadır. Bu ifadeler mevcut yönetim beklentilerine dayanmaktadır ve gerçek sonuçların önemli ölçüde farklılaşmasına yol açabilecek faktörlere tabidir.

Bu faktörler, 15 Şubat 2024 tarihinde yapılan kayıt beyanı da dahil olmak üzere şirketin SEC’e yaptığı başvurularda ayrıntılı olarak açıklanmaktadır.

Bu haber, GE HealthCare Technologies Inc. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

cidehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu