Haber

Sinan Oğan Açık Mikrofon Programında Kavgaya Katıldı: ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’

Oğuzhan Uğur’un hazırlayıp sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programının çekimleri sırasında “Ne mutlu Türküm diyene” diye isyan çıktı. Oğuzhan Uğur, Çet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın da katıldığı programda çıkan çatışmada bir kişinin de fenalaştığını belirtti. Tartışmaya dahil olan Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Ata İttifakı’nın Başkan Adayı Sinan Ogan, dün Babala TV’de Oğuzhan Uğur’un hazırlayıp sunduğu Açık Mikrofon programına katıldı. Programa katılanlar, çekim sırasında kavga çıktığını duyurdu.

Edinilen bilgiye göre bir seyirci, “Ben Kürdüm. Ne mutlu Türküm diyene!” Söylemek istemiyorum, karşıyım” sözleriyle salonda tansiyon yükseldi. Bu cümleden sonra “Ne mutlu Türküm diyene!” Bağıran gençler ile söz konusu ifadeyi seslendiren genç arasında tartışma çıktı.

Kavgayla ilgili Twitter hesabından bilgi veren Oğuzhan Uğur, CHP’lilerin çoğunlukta olduğunu, HDP ve AK Parti’lilerin de olduğunu ancak salonda Zafer Partililerin de çok olduğunu söyledi. Çok sayıda katılımın olduğu çekimlerin 6 saat sürdüğünü bildiren Oğuzhan Uğur, tartışmanın Kürtler ve Zafer Partisi üyeleri arasında çıktığını duyurdu.

Kavgada bir kişinin durumunun kötüleştiğini kaydeden Oğuzhan Uğur, “Sağlık ekiplerimiz hemen müdahale etti. Kendini iyi hissedince arkadaşımızı tekrar salona aldık” diye yazdı. Oğuzhan Uğur’un açıklaması şöyle:

Oğuzhan Uğur’un açıklamasının ardından Cumhurbaşkanı adayı Sinan Ogan da sosyal medya hesabından programla ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte kargaşanın görüntüleri!

fatih-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu