Teknoloji

General Mobile GM 23 Açıklandı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Türkiye’nin yerli teknoloji şirketlerinden biri Genel Mobil uygun fiyatlı telefonu GM 23’ü düzenlediği bir etkinlikle duyurdu. Mütevazı özelliklere sahip olan telefon, özelliklerine kıyasla kabul edilebilir bir fiyat etiketi ile dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. Tamam GM 23Tüketiciye ne vaat ediyor?

6,52 inç HD+ çözünürlük sunar IPS LCD’si Ekran ile gelen telefon, 90 Hz yenileme hızı ile FHD+ ekran çözünürlüğü eksikliğini gidermeye odaklanıyor. Parmak izi okuyucu sensöre de sahip olan telefonun çentikli ekranındaki kamera kaç megapiksel? açıklanmamış.

İşte GM23 geliyor

General Mobile’ın yeni akıllı telefonu MediaTek’in Helio G37 işlemci tarafından desteklenmektedir. Bu güç, genişletilmiş RAM takviyesi ile toplam 8 GB (4 GB + 4 GB) kapasite sunuyor. 128 GB depolama alanına sahip olan telefonun bataryası ise 5.000 mAh ve 15W şarj tabanı sunar. Telefonun işletim sistemi Android 12 olarak açıklandı.

GM 23, üçlü kamera kurulumuna sahip bir telefon. 50MP ana kamera8 MP ultra geniş açılı kamerası ve makro kamerası bulunan telefon. Yapay zekaGM 23 tarafından desteklenen, çeşitli çekim modları ile kaliteyi artırmaya odaklanır.

GM 23 teknik özellikleri:

Ekran6,52″ inç HD+ IPS LCD, 90Hz
İşlemciMediaTek Helio G37
Veri deposu4GB (+4GB)
Depolamak128GB
Ön kameraAçıklanmamış
Arka kamera50 MP + 8 MP + makro
Pil5000mAh (15W)
işletim sistemiAndroid 12

GM23 fiyatı:

General Mobile tarafından yapılan açıklamalara göre bugün prestijiyle ön siparişe açılan GM 23, 5.199 TL satınalınabilir. Telefonun mavi, siyah ve beyaz renk seçenekleri olduğunu belirtelim.

General Mobile G23’e ulaşmak istiyorsanız Buradatıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu